Verduurzaming en vernieuwing

Ben jij klaar om samen met ons vastgoed te vernieuwen?

Wij zijn OSS-Spectrum de vastgoed-vernieuwingstak van de Lichtenberg Bouwgroep.

Onze missie? Voorop blijven lopen in de vastgoedmarkt door de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en verduurzamingsmogelijkheden op de voet te volgen. Wij zorgen ervoor dat we de juiste mensen, relaties, leveranciers en partners inzetten voor elke unieke uitdaging.

De complexiteit van de vraag, de verschillende onderliggende belangen en het tijdspad maken het vaak ingewikkeld om met elkaar hetzelfde doel voor ogen te houden.
Maar samen met onze opdrachtgevers – of het nu projectleiders, vastgoedmanagers of facilitaire diensten zijn – transformeren wij ideeën tot concrete plannen en brengen we deze plannen tot uitvoering. Of het nu gaat om groot onderhoud, renovatie, verduurzaming, sloop of nieuwbouw van woningen, wijken, bedrijfspanden en parken, wij zorgen samen voor een resultaat dat voldoet aan de hoogste verwachtingen.

Hierbij draait het om de huidige staat van het project, het budget en het gewenste resultaat. En natuurlijk ook om het juiste moment van betrokkenheid. We kunnen als specialist een specifiek onderdeel aanpakken, of als totaaldienstverlener het volledige project van idee tot uitvoering realiseren. Altijd in overleg en in nauwe samenwerking met de klant!

Wij werken niet vanuit een programma van eisen, maar vanuit een programma van ambities.

Of het nu gaat om een idee of een specifiek bestek, transparant samenwerken met innovatieve en pragmatische ideeën is ons credo. Dit bespaart niet alleen vergaderuren, maar zorgt er ook voor dat echte vakmensen met gezond verstand de klus kunnen klaren.

Verduurzaming en vernieuwing met Onderhoud Service Spectrum OSS
Verduurzaming en vernieuwing met Onderhoud Service Spectrum OSS

Bouwworks systeem

De huurdertevredenheid wordt bepaald door de snelheid en mate van correctheid waarmee wij een reparatieverzoek afhandelen. Door te werken met ons eigen softwaresysteem BouwWorks zijn wij in staat om onze vakmensen direct digitaal op pad te sturen. Zij zijn op deze manier altijd voorzien van de juiste realtime informatie. BouwWorks biedt ons daarnaast de mogelijkheid om de verschillende partijen via hun eigen portalen te informeren.

Telefoniste met planning - onderhoud service spectrum
overleg 2 - onderhoud service spectrum
spreekkamer 3 - onderhoud service spectrum
Scroll naar boven