Ons bedrijf

Onderhoud Service Spectrum is een onderdeel van Lichtenberg Bouwgroep. Dankzij onze ervaring van ruim 85 jaar in de bouwwereld weten wij wat gedegen onderhoud en bouwen is. Service is voor ons net zo belangrijk als het daadwerkelijke onderhoud. Daarbij staan de wensen van de gebruiker telkens centraal. Service is een breed begrip, denk aan de communicatie richting de verhuurder én de huurder, maar ook het ontzorgen in administratie, communicatie en bijvoorbeeld het oplossen van klachten. 

Sinds 2003 voeren wij dagelijks- en mutatieonderhoud uit bij verschillende corporaties, waarbij we fungeren in de rol van partner. Intussen kennen we de dynamiek van dit werk en het werkveld door en door. We spelen altijd flexibel in op de veranderingen in de markt en denken mee met de dynamische processen bij onze opdrachtgevers. Onze mensen pakken de werkzaamheden doelgericht en vakkundig op en communiceren vlot en empathisch met huurders en medewerkers van corporaties.

Elk vastgoed object moet met regelmaat worden onderhouden of aangepast aan de eisen van deze tijd. Daarbij houden we uiteraard rekening met de behoefte van de huurder. Zo houden wij ons bezig met het opplussen van projecten in Dagelijks onderhoud, Renovaties en Mutatie onderhoud, maar ook met woningaanpassingen ten behoeve van WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning).

Door de constante veranderingen op het gebied van wonen en werken blijft de markt van onderhoud altijd in beweging. Dat maakt het juist interessant! Door te werken met de juiste vakmensen en partners blijven wij ons continu ontwikkelen. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij u van a tot z kunnen adviseren en ondersteunen bij de benodigde werkzaamheden. 

Flexibiliteit is een belangrijk onderdeel van het onderhoud. U bent afhankelijk van meerdere, soms onverwachte, factoren. Door onze ervaring en de digitale en administratieve ondersteuning die wij bieden kunnen we u daar flink in ontzorgen. We voorkomen vertragingen binnen het traject en streven naar een minimale hinder voor de huurder. Door onze 24-uursservice garanderen wij een non-stop ondersteuning in geval van problemen, waarbij we de mogelijke klacht direct kunnen verhelpen. We werken met een vaste coördinator en korte lijnen. Onze coördinator heeft voortdurend contact met alle interne en externe betrokkenen, zodat efficiënt gewerkt wordt en u slechts één aanspreekpunt heeft. 

 

Onderhoud Service Spectrum staat voor klant- en servicegericht onderhoud met het oog op een optimaal rendement.

MISSIE Onderhoud Service Spectrum gelooft in de toegevoegde waarde én kostenbesparing van resultaatgericht onderhoud. Professioneel onderhoud én upgrading van vastgoed dragen bij aan het woongenot, de klanttevredenheid, het behoud en een waardevermeerdering. Ons team van vakmensen onderhoudt en verbetert uw woningen op een gedegen, toekomstbestendige en duurzame manier.

VISIE Wij geloven in een constante optimalisatie van het proces binnen vastgoedonderhoud. We investeren in kennis, onze mensen en materieel om resultaatgericht te kunnen onderhouden. Daarnaast zorgen we voor een professionele inventarisatie van de onderhoudsbehoefte. We ondersteunen, adviseren en regisseren het gehele onderhoudsproces. Ons doel is het creëren van een omgeving waar het prettig wonen is, waarbij we de verhuurder en huurder zoveel mogelijk ontzorgen. 

 

Scroll naar boven