Groot onderhoud en renovatie

Bij Onderhoud Service Spectrum zorgen we ervoor dat uw vastgoed in topconditie blijft, van kleinschalig onderhoud tot complete woningrenovaties. Onze ervaren vaklieden voeren elke opdracht met precisie en toewijding uit, volledig afgestemd op uw wensen.

Met vooraf afgestemde eenheids- of projectprijzen zorgen we voor transparantie en efficiëntie. Door vooraf woningtypes en kwaliteitsnormen vast te stellen, besparen we tijd en geld, waardoor u geen last heeft van administratieve rompslomp.

Innovatieve tools voor efficiëntie
Wij maken gebruik van de Bouwtool-app, de opname van de werkzaamheden worden voor u digitaal ingevoerd. Alle noodzakelijke werkzaamheden worden voorzien van foto’s en in de app gedocumenteerd. Dit bespaart u de tijd en moeite van een eigen bezichtiging. Via Bouwtool kunt u snel en eenvoudig de informatie op uw eigen locatie bekijken. De app biedt alle partijen 24/7 een actueel overzicht van de werkzaamheden en de financiële status van de woning.

mutatie onderhoud reggewoon - ondehoud service spectrum
overleg 2 - onderhoud service spectrum
mutatie onderhoud 1Viverion - ondehoud service spectrum
Telefoniste met planning - onderhoud service spectrum

Flexibele samenwerking
Wilt u zelf met een ervaringsdeskundige door de woning lopen? Dat kan. Samen komen we tot een plan van aanpak. Na akkoord voeren wij in overleg met u het benodigde werk uit, gebaseerd op een offerte, regie (nacalculatie) of een vaste prijs. Een vaste prijs werkt efficiënter en voorkomt onverwachte kosten.

Uitgebreide administratieve vastlegging
Onze onderhoudswerkzaamheden worden uitgebreid administratief vastgelegd. U kunt de kosten en werkzaamheden per complex, straat, wijk of woonplaats inzien. We kunnen met één druk op de knop rapporteren welke woningen al renovaties hebben ondergaan. Heeft u specifieke wensen? We stellen samen met u de benodigde rapportages op.

Minimale leegstandsperiode
Ons belangrijkste doel tijdens het mutatieonderhoud is ervoor te zorgen dat de nieuwe bewoners zo snel mogelijk in hun gerenoveerde woning kunnen trekken. Dankzij onze snelle uitvoering van de afgesproken werkzaamheden en bijbehorende administratie, levert mutatieonderhoud bij Spectrum u een minimale leegstandsperiode op.

Referenties renovaties

Renovaties voeren wij uit in grote projecten en kleine projecten. Particuliere renovaties van woningen zoals het vervangen van kozijnen, realiseren van een uitbouw of een totale verbouwing met bijbehorende sloopwerkzaamheden. Renovatie betekend bij Onderhoud Service Spectrum ook projectmatig onderhoud. We renoveren daarbij meerdere woningen per project. Denk hierbij aan de renovatie van keukens, badkamers en toiletten.

Scroll naar boven