Renovaties particulier en projectmatig

Renovaties voeren wij uit in grote projecten en kleine projecten. Particuliere renovaties van woningen zoals het vervangen van kozijnen, realiseren van een uitbouw of een totale verbouwing met bijbehorende sloopwerkzaamheden.

Renovatie betekent bij Onderhoud Service Spectrum ook projectmatig onderhoud. We renoveren daarbij meerdere woningen per project. Denk hierbij aan de renovatie van keukens, badkamers en toiletten. Planning en communicatie zijn daarbij de belangrijkste factoren. Onderhoud Service Spectrum is flexibel ingericht, zodat wij waar nodig per direct een renovatie kunnen uitvoeren en realiseren. Alle renovaties worden daarbij volgens vaste prijzen uitgevoerd.

Renovatie van keukens met HPL achterwand

Bij de renovatie van keukens werken wij met HPL achterwanden. Zo hebben wij bij het seniorencomplex Hiebendaal in Hengelo 50 keukens gerenoveerd en bij Landalpark ‘Het land van Bartje’ circa 40 keukens, allemaal met HPL achterwanden.

Er zijn een aantal voordelen van dit product:

 • Omdat we met HPL achterwanden niet meer werken met tegelwerk, wordt er dus ,geen gebruik gemaakt van een product op cementbasis en komt er minder stof vrij tijdens de werkzaamheden.
 • Van demontage tot montage zijn we 1 tot 2 vakmensen nodig die de keuken + achterwand komen plaatsen.
 • Doordat de wanden makkelijk zijn te plaatsen kunnen we de keuken monteren binnen 1,5 dag.
 • De achterwand heeft geen drogingstijd nodig, in tegenstelling tot kitwerk bij regulier tegelwerk.
 • Het materiaal van de HPL achterwanden zijn iets duurder, maar dit wordt terugverdiend in de arbeid. Er is dus geen prijsverschil, wel minder werk!

Duurzaam product

De HPL panelen zijn vlek- en slijtbestendig maar ook vocht- en weerbestendig en kunnen heel lang mee. Duurzaam en 100 % onderhoudsvriendelijk dus. De panelen zijn makkelijk te installeren en nadat het eenmaal gemonteerd is ook weer gemakkelijk te verwijderen. Dit maakt HPL ook zeer gebruiksvriendelijk.

Renovatie badkamers en toiletten met Aqua-Step panelen

Bij de renovatie van badkamer en toilet werken wij met Aqua-Step panelen. Deze panelen zijn makkelijk aan te brengen en geven het sanitair gelijk een hele andere look. Deze Aqua-Step panelen gebruiken wij momenteel bij de renovatie van de badkamers en toiletten op Landal landgoed ‘De Hellendoornse Berg’.

Aqua-Step panelen zijn water bestendig en stoot- en krasbestendig. Perfect dus voor in de badkamer en toilet. De panelen zijn ook makkelijker te onderhouden dan tegels. Bij tegels moeten de voegen schoon gehouden worden om de uitstraling van het oppervlak mooi te houden. Aqua-Step panelen zitten met een klik systeem in elkaar en hebben hierdoor geen voegen die schoongemaakt moeten worden.

Naast deze voordelen zijn Aqua-Step panelen ideaal bij renovaties, omdat ze in veel gevallen over de bestaande wand of vloer geplaatst worden. Het materiaal is goed en snel te verwerken en het op maat maken van deze panelen kan door deze te snijden. Dit scheelt rommel en overlast in tegenstelling tot bijvoorbeeld tegels. Hierdoor zijn ze dus ook erg geschikt voor seniorencomplexen en appartementen!

Duurzaam product

Aqua-Step panelen zijn ook gemaakt van duurzaam materiaal; SPC

 • Circulair productieproces; geen afval!
 • Geen schadelijke uitstoot; niet van het product en niet van de productie ( geen gebruik van formaldehyde)
 • 100% recyclebaar
 • Mileuvriendelijke rigid vloeren en wanden.

De SPC plaat combineert de beste eigenschappen van MDF en PVC zonder de
nadelen.

 • Stabiel en vormvast
 • 100% watervast
 • Stootvast
 • Brandwerend
 • Hitte en kou bestendig
 • Gebruik binnen en buiten
 • Geen vervorming
 • Werkt nauwelijks
 • Geluiddempend

Bouwworks systeem

Opdrachtgevers, onderaannemers, bouwpartners en natuurlijk de huurder: communicatie is al snel een valkuil met zoveel partijen. Daarom werken we bij Kleinschalige renovaties met BouwWorks. Doordat elke partij binnen dit softwaresysteem een eigen webportaal heeft, bieden we alle partijen inzicht in de voortgang en waar nodig directe invloed op het proces. Het koppelen van alle communicatie zorgt voor een efficiënte en snelle manier van werken waarbij iedereen constant en realtime op de hoogte wordt gehouden.

Kamphuis ingemonteerd in keuken - onderhoud service spectrum
3 personen overleg spreekkamer
3 overleg spreekkamer - onderhoud service spectrum
vimeo-video-thumbnail

Referenties renovaties

Renovaties voeren wij uit in grote projecten en kleine projecten. Particuliere renovaties van woningen zoals het vervangen van kozijnen, realiseren van een uitbouw of een totale verbouwing met bijbehorende sloopwerkzaamheden. Renovatie betekend bij Onderhoud Service Spectrum ook projectmatig onderhoud. We renoveren daarbij meerdere woningen per project. Denk hierbij aan de renovatie van keukens, badkamers en toiletten.

Scroll naar boven