Renovaties

Renovatie betekent bij Onderhoud Service Spectrum projectmatig onderhoud. We renoveren daarbij meerdere woningen per project. Planning en communicatie zijn daarbij de belangrijkste factoren. Onderhoud Service Spectrum is flexibel ingericht, zodat wij waar nodig per direct een renovatie kunnen uitvoeren en realiseren. Alle renovaties worden daarbij volgens vaste prijzen uitgevoerd.

Klanttevredenheid

Een ander sterk punt binnen Onderhoud Service Spectrum is ons contact met de bewoners. De bewoners worden betrokken bij de planning, waarmee we een hoge klanttevredenheid realiseren. Vanzelfsprekend heeft de huurder of eigenaar de nodige keuzevrijheden ten aanzien van de uitvoering, zoals tegelkeuze en uitvoering.

Wij streven tijdens de renovatie naar een minimale hinder voor de huurder of eigenaar en houden voor en tijdens het onderhoud contact. Ze worden op de hoogte gesteld van de benodigde werkzaamheden en we geven ze steun, lucht en de mogelijkheid van ruggenspraak en inspraak. Daarnaast plannen we een proactief belmoment waarin we hen informeren, maar ook om al tijdens het onderhoud te kunnen bijsturen. Zo behalen wij bij onze klant Viverion een 7,9 op het KWH-label. Iets waar we trots op zijn, maar waar we tegelijkertijd blijven ontwikkelen en innoveren. 

Communicatie

Ook bij renovaties werken we met Bouwworks. Een online omgeving waarmee we de communicatie verbeteren, de lijnen kort en de planning strak houden en alle partijen constant en realtime op de hoogte houden. Winst voor iedereen!

vimeo-video-thumbnail

Bouwworks systeem

Opdrachtgevers, onderaannemers, bouwpartners en natuurlijk de huurder: communicatie is al snel een valkuil met zoveel partijen. Daarom werken we bij Kleinschalige renovaties met BouwWorks. Doordat elke partij binnen dit softwaresysteem een eigen webportaal heeft, bieden we alle partijen inzicht in de voortgang en waar nodig directe invloed op het proces. Het koppelen van alle communicatie zorgt voor een efficiënte en snelle manier van werken waarbij iedereen constant en realtime op de hoogte wordt gehouden.

Kamphuis ingemonteerd in keuken - onderhoud service spectrum
3 personen overleg spreekkamer
3 overleg spreekkamer - onderhoud service spectrum

Referenties kleinschalige renovaties

Wij voeren met regelmaat Kleinschalige renovaties uit. Daarbij renoveren we meerdere woningen tegelijk, of plannen we rechtstreeks met de huurder. Klanttevredenheid staat daarbij voorop, zowel in de uitvoering als in de communicatie. Hier ziet u enkele projecten die wij mochten uitvoeren voor Annink Hengelo en Landal Hellendoorn.

Scroll naar boven