Mutatie onderhoud

Het door ons uitgevoerde Mutatie onderhoud kan variëren van kleinschalig onderhoud tot een complete renovatie van de woning. In alle gevallen voeren onze ervaren vaklieden de nodige werkzaamheden uit, volgens de wensen van de opdrachtgever. Daarbij werken we zo efficiënt mogelijk, zowel in de uitvoering als de communicatie. Dit doen we onder andere door het gebruik van een eenheidsprijzenboek en strategielijst. Ook werken we met standaardprijzen per onderdeel en stellen vooraf het type woning met bijbehorende kwaliteitsnormen vast. Door deze manier van LEAN werken, besparen we veel tijd en geld die u anders kwijt zou zijn aan administratieve rompslomp. Daarbij garanderen we, mede aan de hand van onze voorinspectie, dat we daadwerkelijk binnen de afgesproken tijd opleveren. 

We werken bij Onderhoud Service Spectrum met de app Bouwtool, een programma geschikt voor de iPad. Op deze manier kunnen wij de opname voor u overnemen en vindt u alle noodzakelijke werkzaamheden, voorzien van foto’s, terug in de app. Dit bespaart u de reis en de tijd van een eigen bezichtiging. U bekijkt de informatie snel en makkelijk op eigen locatie via de Bouwtool. Bouwtool geeft alle partijen 24/7 een actueel overzicht van de werkzaamheden en de bijbehorende financiële status van de woning.

Natuurlijk kunt u ook zelf met één van onze ervaringsdeskundigen door de woning lopen, om op die manier tot een plan van aanpak te komen. 

Na akkoord voeren wij in overleg met u het benodigde werk uit. Dit kan op basis van offerte, regie (nacalculatie) of van een vaste prijs. Een vaste prijs werkt efficiënter en u komt niet voor onverwachte kosten te staan. 

Onze werkzaamheden binnen Mutatieonderhoud worden uitgebreid administratief vastgelegd. Zo kunt u van alle uitgevoerde projecten per complex, straat, wijk of woonplaats de kosten en werkzaamheden inzien. Ook kunnen we met één druk op de knop rapporteren welke woningen binnen het Mutatieonderhoud al een Kleinschalige renovatie hebben ondergaan.  

Heeft u zelf specifieke wensen, dan stellen we samen met u die rapportage op waar uw organisatie behoefte aan heeft.

Ons belangrijkste doel tijdens het Mutatieonderhoud is dat de nieuwe bewoners zo snel mogelijk in hun nieuwe en gerenoveerde woning kunnen trekken. Mutatieonderhoud bij Onderhoud Service Spectrum levert u een minimale leegstandsperiode op, dankzij onze snelle uitvoering van de afgesproken werkzaamheden en bijbehorende administratie.

vimeo-video-thumbnail

Bouwworks systeem

Binnen de App BouwWorks heeft elke partij een eigen webportaal. Hiermee kunnen we de status van de verschillende fasen binnen Mutatie onderhoud tot in detail monitoren en communiceren. Zowel voor onze eigen vakmensen als voor de bouwpartners. Dit zorgt niet alleen voor een optimale onderlinge communicatie, maar ook voor een efficiënte en effectieve manier van werken, waardoor we iedere Mutatie conform SLA kunnen opleveren.

receptioniste 1 - onderhoud service spectrum
spreekkamer 3 - onderhoud service spectrum
Kamphuis ingemonteerd in keuken - onderhoud service spectrum

Referenties mutatie onderhoud

Bij Mutatieonderhoud is het belangrijk dat we snel en efficiënt kunnen werken, of het nu om grote of kleine renovaties gaat. Wij verzorgen de werkzaamheden tot in de puntjes, waarbij we de lijntjes kort houden met zowel verhuurder als huurder. Hier ziet u enkele van onze projecten, uitgevoerd voor onze vaste klanten Ieder1, Reggewoon en Viverion.

Scroll naar boven