Balk Header

Dagelijks onderhoud

Dagelijks onderhoud is aan de orde van de dag en blijft een continu proces. Dagelijks onderhoud vraagt om de beste planning in combinatie met de service die een huurder van u verlangt.

Door te werken met geïntegreerde software waarbij de planning en de afhandeling aan elkaar gekoppeld zijn, zijn wij in staat om de klacht conform de afgesproken SLA (Service Level Agreement) af te handelen. Uiteraard worden spoedopdrachten per direct opgepakt en opgelost.

Wanneer er technische klachten ontstaan, dienen deze snel en oplossingsgericht te worden afgehandeld. Onze monteurs beschikken allemaal over een volledig ingerichte bus. In deze bus hebben zij materialen en materieel liggen die ze dagelijks nodig hebben. Tevredenheid van verhuurder en huurder vinden wij het belangrijkst. Onze doelstelling is om u als opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzorgen.

Onderhoud Service Spectrum kan uw organisatie op verschillende manieren ondersteunen in het dagelijkse onderhoud. Zo kunnen wij uw opdracht uitvoeren op basis van regie of middels vaste prijzen per opdracht. Deze opdrachten kunt u aan ons verstrekken middels een e-mail, opdrachtbon of via een portaal. Ook bestaat bij Onderhoud Service Spectrum de mogelijkheid om de klachten rechtstreeks bij ons binnen te laten komen. Onze afdeling klachtenafhandeling neemt dan de klacht aan met uw organisatienaam, zodat de huurder het vertrouwde gevoel behoudt.

Uniek bij Onderhoud Service Spectrum!

Wij kunnen u uw totale dagelijkse onderhoud uit handen nemen. Dit kan op basis van een vast budget per woning. Hierbij nemen wij de klacht aan en handelen deze conform SLA af. Daarbij worden exact middels duidelijke rapportages, wekelijks, maandelijks of op elke gewenst moment, de werkzaamheden gerapporteerd. Op deze manier wordt dagelijks onderhoud geen sluitpost op uw begroting.

Dankzij onze 24-uursservice zijn wij ook in de avonden en de weekenden bereikbaar om alle klachten af te handelen. Uw huurders hoeven dus niet te wachten tot de volgende dag of na het weekend tot de klacht is afgehandeld. Servicegericht onderhoud, dat is waar Onderhoud Service Spectrum voor staat!

Wilt u graag eens van gedachten wisselen met ons of meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot dagelijks onderhoud, neemt u dan gerust contact met ons op.


Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz