Balk Header

Mutatieonderhoud

Onderhoud Service Spectrum is zeer daadkrachtig als het om mutatieonderhoud gaat. Zodra een huurder de woning verlaat, na enkele maanden of tientallen jaren, zullen er een aantal onderhoudswerkzaamheden verricht moeten worden, voordat de nieuwe huurder de woning kan betrekken.

De mutatiewerkzaamheden kunnen variëren van kleinschalig onderhoud tot een complete renovatie van de woning. Al naar gelang de wensen van de opdrachtgever voeren wij het benodigde onderhoud uit. Hierbij wordt gewerkt aan de hand van een door u aangeleverde lijst.

Ook bestaat de mogelijkheid dat een ervaringsdeskundige samen met u door de woning loopt en zo samen met u tot een plan van aanpak komt. Vervolgens voeren wij in overleg met u het benodigde werk uit. Dit kan op basis van offerte, regie of door middel van een vaste prijs.

Zorgen dat de nieuwe bewoners zo snel mogelijk in de nieuwe, gerenoveerde woning kunnen, dat is waar mutatieonderhoud bij Onderhoud Service Spectrum om draait. Mutatieonderhoud levert u een zeer korte leegstandsperiode op dankzij een snelle uitvoering van de afgesproken werkzaamheden.

Ook op administratief gebied kunnen wij veel voor u betekenen. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar de behoefte ligt met betrekking tot de informatie over mutatieonderhoud. Onze werkzaamheden worden uitgebreid administratief vastgelegd. Zo kunt u bij ons per complex, straat, wijk of woonplaats de kosten en welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd inzien. Wilt u graag weten welke woningen tijdens het mutatieonderhoud al een kleinschalige renovatie hebben ondergaan? Ook dat kunnen wij met één druk op de knop aan u rapporteren.

Heeft u zelf specifieke wensen, dan is dat uiteraard ook geen probleem. In overleg kunnen wij met u die rapportage opstellen waar uw organisatie behoefte aan heeft.

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot mutatieonderhoud, de mogelijkheden die er zijn of eens rustig van gedachten wisselen, neemt u dan contact met ons op.


Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz