Balk Header

Woningbouwcorporaties / Eigenaren van Vastgoed

Om een thuis te creëren moet er gezorgd worden voor woongenot. Dit woongenot kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Wij zijn van mening dat met het juiste onderhoud voor een groot gedeelte in het woongenot wordt voorzien. Veel voorkomende ergernissen zijn een verstopt toilet, slechte elektravoorzieningen of gebrekkige sanitaire voorzieningen.

Onderhoud Service Spectrum is uw partner in onderhoud. Wij verrichten onderhouds- en verbouwingswerkzaamheden voor diverse woningbouwcorporaties en Eigenaren van Vastgoed. Dankzij onze ervaring, wij hebben ruim 4000 woningen in het dagelijkse onderhoud, zijn wij ons bewust van uw wensen. We hebben de werkzaamheden duidelijk opgesplitst in vier afzonderlijke marktsegmenten. Hierdoor kunnen wij u op maat overal in ondersteunen.

Planning, uitgevoerde werkzaamheden en budgetbeheer, alles wordt duidelijk gerapporteerd op elk gewenst niveau. Door deze werkwijze bent u constant op de hoogte van de status van uw complexen. Uiteraard wordt dit geheel afgestemd op uw wensen en bedrijfsvoering.

Door onze kennis en ervaring samen met een eigen 24-uursservice, waarbij service en kwaliteit voorop staan, zijn wij van mening dat wij uw organisatie kunnen ontlasten.

Waarom kiezen voor Onderhoud Service Spectrum?

  • Ontzorgen opdrachtgever;
  • Ervaren vakmanschap;
  • Prestatiegericht onderhoud;
  • Maatwerk;
  • Vaste bouwpartners;
  • Coördinatie en planning;
  • 24-uursservice.

Wilt u vrijblijvend een gesprek of eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden, neemt u dan gerust contact met ons op.

Toekomst gericht wonen

Verbeterplan sociale huurwoning

Vereniging van Eigenaren


Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz