Balk Header

Vereniging van Eigenaren

Samen met uw medebewoners bent u eigenaar van het wooncomplex waar u woont. Dit is middels een Vereniging van Eigenaren vastgelegd. Uw wooncomplex dient te worden onderhouden. U kunt hierbij denken aan reparaties aan het dak, schoonmaakwerkzaamheden, timmerwerk, schilderwerk, (lift) storingen enz.

Onderhoud Service Spectrum kan veel betekenen op het gebied van onderhoud voor Verenigingen van Eigenaren:

  • Onderhoud op basis van piepsysteem; dit houdt in dat Onderhoud Service Spectrum de klacht aanneemt en conform SLA (Service Level Agreement) de klacht afhandelt.
  • Periodiek onderhoud; dit houdt in dat Onderhoud Service Spectrum met u afspreekt welke werkzaamheden gedurende een bepaalde periode gerealiseerd dienen te worden. Hierbij nemen wij u alle werkzaamheden uit handen.
  • Overname onderhoud; Onderhoud Service Spectrum kan voor u het volledige onderhoud en risico overnemen. Hierbij hoeft u als Vereniging van Eigenaren niet meer om te kijken naar het onderhoud. Alle periodieke werkzaamheden worden door ons uitgevoerd en alle klachten die u meldt worden conform afspraak netjes afgehandeld.

Wilt u graag als Vereniging van Eigenaren de huidige status van het complex weten met betrekking tot het onderhoud, dan kunnen wij samen met u een checklist doorlopen. Naar aanleiding van deze checklist  kunnen wij een plan van aanpak opstellen. Uiteraard is het ook mogelijk om een meerjarenplan te maken. Op deze manier weet u wat de financiële consequenties voor de Vereniging van Eigenaren zijn. U kunt dan exact de bijdrage voor servicekosten met de mede eigenaren afstemmen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij adviseren Verenigingen van Eigenaren de inventarisatie om de 3 jaar te herhalen.

Wilt u als Vereniging van Eigenaren meer weten over het onderhoud van uw wooncomplex, neem dan gerust contact met ons op.

Woningbouw corporaties / Eigenaren van Vastgoed

Toekomst gericht wonen

Verbeterplan sociale huurwoning


Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz